Alla inlägg under september 2019

Av Amisa - 13 september 2019 11:00

Det finns många vloggare som gjort jättefina videodagböcker från sin vandring. En av dom är Efren, som berättar lite om varje dagsetapp och som också filmat bilder uppifrån med drönare, över landskapet och de stora städer han kom till. Om ni är nyfikna att se hur det ser ut under vandringen kan ni kolla in hans vlogg här (varje avsnitt är ca 12-14 min långa).



#elcamino #vandring

Av Amisa - 12 september 2019 23:31

 

För väldigt många år sedan, ja närmare 30 år sedan hörde jag för första gången talas om "El Camino de Santiago de Compostela", en pilgrimsvandring som sträcker sig från Saint-Jean-Pied-de-Port i Frankrike till Santiago de Compostela nära Atlantkusten i Spanien. Jag hade sett ett inspirerande Lonely Planet-program och kände genast att det var något jag bara måste göra någon gång i framtiden. Då var jag en nybliven mamma så detta var något jag inte räknade med att kunna göra särskilt snart, men det har alltid funnits med i mitt huvud som en framtidsvision. De senaste åren har drömmen växt sig allt starkare och jag har känt att nu är det inte längre en fråga om huruvida jag ska gå den, utan snarare när.


För ca ett halvår sedan bestämde jag mig, att till hösten ska det äntligen bli av och den senaste månaden har mest bestått av förberedelser: Boka biljetter och de första boendena, köpa utrustningar, funktionskläder, vandringskängor, detaljstudera sträckorna, kolla tips, gåträna och träna spanska. Och nu är det bara några få dagar kvar innan äventyret börjar!!


Min förhoppning inför vandringen är att jag ska få mycket tid för att kontemplera, fundera över livet, men också att jag ska träffa en massa intressanta människor som jag förhoppningsvis kan ha många spännande samtal med. Jag tänker också att om jag har tid, ork och möjlighet så blir det kanske lite blogginlägg längs med vägen....


Kanske vill ni följa med?


#elcamino #vandring


Presentation

Omröstning

Tror du att elpriserna kommer återgå till det "normala" snart?
 Ja, nu är det ju sommar!
 Kanske?
 Nej, inte förrän kriget är slut!
 Nej!
 Nej, det här är det nya "normala"?

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards