Alla inlägg under mars 2020

Av Amisa - 2 mars 2020 23:48

Idag har vi gått igenom det sista av grejorna från ett dödsbo. Sist av allt har vi tömt ett överfullt förråd och en klädkammare. Otroligt vad mycket verktyg och ”bra-att-ha-mackapärer” en människa kan samla på sig under en levnadsålder. Där fanns allt från snickeriverktyg, elgrejor, bil-mekgrejor, möbeltapetseringsgrejor, målargrejor, vinbryggningsgrejor, tapetseringsverktyg, sågar, yxor, domkrafter, verktygslådor, polermaskiner, borrmaskiner, cirkelsågar, kapmaskiner osv. Det mesta fanns dessutom i ca 10 exemplar trots att han redan tidigare gärna gett bort saker till folk som kunde tänkas ha nytta av det.



 


Nu är det sista sorterat och behöver bara fraktas bort. Det känns skönt för det kan vi ta lite då och då när vi har tid och alla måste inte ha tid att komma samtidigt. Ännu återstår det ca en månad tills nästa person flyttar in och lägenheten måste vara tom. Det ska bli så skönt när allt är färdigt!

Av Amisa - 1 mars 2020 15:37

Häromdagen behövde jag något snabblagat att äta och köpte därför en färdig Dafgårdspaj. Den såg väldigt god och aptitlig ut på bilden på förpackningen. Dock åkte mungiporna ner en del när jag såg hur den såg ut i verkligheten.



Innehållet enligt förpackningen. Lägg märke till att här också finns en stolt stjärnkock som visar upp den.

 



Och så här såg den ut i verkligheten, inte riktigt lika aptitlig va? Den påminner inte särskilt mycket om maten på bilden och om jag vore stjärnkock så skulle jag inte vilja få mitt varumärke förknippad med denna.

 



Hur den smakade? Jo den gick att äta, men var intetsägande och jag tvivlar på att jag kommer köpa den igen.


Ibland är det så också i livet, något eller någon är annorlunda än vad det första intrycket säger oss.  Ibland är det till det sämre, men väldigt ofta är det istället mycket bättre än vad vi först vågat föreställa oss!


#utsidanbedrar

Av Amisa - 1 mars 2020 08:04

Vår själ är som ett isberg, där det som syns över vattenytan är det vi är medvetna om och dom ca 90 % som ligger under vattenytan är den undermedvetna delen av vår själ. Om vi vill förstå oss själva bättre för att hitta en inre frid och harmoni så behöver vi agera som forskningsresande i vårt eget undermedvetna, utforska och se vad vi hittar!



 


#utforskasjälen

Presentation

Omröstning

Tror du att elpriserna kommer återgå till det "normala" snart?
 Ja, nu är det ju sommar!
 Kanske?
 Nej, inte förrän kriget är slut!
 Nej!
 Nej, det här är det nya "normala"?

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards