Direktlänk till inlägg 14 maj 2020

Att måla från själen

Av Amisa - Torsdag 14 maj 10:11

Den här tjejen skapar målningar rakt ur själen. Hon tar material utifrån naturen och använder den till att göra egna färger. Sedan tar hon fram en duk och låter färgen bara flöda ut och få sitt eget liv. Jag blir sjukt inspirerad när jag ser den här videon…………
Jonna Jinton, “How I make paint of natural pigments | Painting tutorial”:


https://youtu.be/JUBLHwBDBeU


#måla

 
ANNONS
 
Ingen bild

jammar

Torsdag 14 maj 17:19

Hej! Hoppas du har det bra. Det var en lång moralpredikan nästan en halv bok, det om vodkans betydelse i covd-19 självmedicinering.. He he ja ha en fortsatt bra dag.. Din vän anarkisten..

Amisa

Torsdag 14 maj 17:51

Ja lite sån är jag, men det har du väl redan upptäckt. Både moraltant och svårt att fatta mig kort.
:)
Men du undvek att svara på frågan......

 
Ingen bild

jammar

Torsdag 14 maj 18:11

Öhh vad var frågan om vodkan funkar mot viruset? Jag vet inte jag är fortfarande frisk.. Ler... ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:07


Vad skulle hända om man försökte förklara hur det är att leva under pandemin för sitt gamla jag, den man var innan pandemin kom hit?   Julie Nolke, ”Explaining the Pandemic to my Past Self”; (https://youtu.be/Ms7capx4Cb8): ...

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:00


Söndag och kanske behöver du städa? Tråkigt, eller…..? Det behöver det inte vara, man kan också göra det så här.             Jonna Jinton, ”Cleaning the house á la Jonna”; (https://youtu.be/6qwDHFs62yk): ...

Av Amisa - Lördag 8 aug 23:06


    Khalil Gibran   Do not love half lovers Do not entertain half friends Do not indulge in works of the half talented Do not live half a life and do not die a half death   If you choose silence, then be silent When you speak, do so until yo...

Av Amisa - Lördag 8 aug 10:30

Vädret just nu med mycket värme och lite blåst, bjuder på väldigt fin paddling. Igår var jag vid sjön Ormlången, nordost om Finspång. Där startade jag min paddling i Limsundet strax efter Lotorpsån.     Jag paddlade längs sjöns västra s...

Av Amisa - Lördag 8 aug 09:50

Här kommer några bilder på det konstnärskollektivet AnonyMouse skapat i Gustavsberg och i Lund.     Muskonditoriet finns i Gustavsberg.       Och det gör även Hotell Stilton.       Förutom skivbutiken i Lund finns också det hä...

Presentation

Omröstning

Vill du att andra ska läsa din blogg?
 Nej!
 Ja, mina närmsta vänner/familj!
 Ja, men bara dom som delar mina åsikter!
 Ja, alla är välkomna!
 Kanske?

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min inre vägvisare med Blogkeen
Följ Min inre vägvisare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se