Direktlänk till inlägg 22 maj 2020

30-årsfirande

Av Amisa - Fredag 22 maj 23:00

Igår fyllde sonen 30 år och vi hade planerat att vi skulle åka på en liten utflykt till Söderköping, men i sista stunden blev det ändring av planen. Några av sonens kompisar undrade om det inte var dags för årets första grillning och så körde vi på det istället och trots Coronan så blev det en väldigt trevlig födelsedag med sonens kompisar, deras fyra barn och en massa kompisar till barnen, sonen, mitt barnbarn och jag själv. Det blev en grillning med extra allt: Kött, kyckling, korv, bacon, laxpaket, halloumi, potatissallad, potatisklyftor, melonsallad, majskolvar, massa såser, vitlöksbröd, ris och en gryta på kidneybönor, gröna bönor, kokosmjölk och citronsaft. Så himla gott!

Barnen lekte och sparkade boll och vi vuxna satt och pratade och alla hade det gott.

 

 

30-åringen! Hm, det börjar nästan låta som efterlysningen av Palme-mördaren.....

 

 

 

Kompisen, mitt  barnbarn, hans kompis och en av deras hundar.

 

 

 

Märklig hund! När han först kom galopperande mot mig så trodde jag att han tänkte äta upp mig för han liknar en kampsportshund, men sedan upptäckte jag att han bara ville bli klappad och gosad med hela tiden. Där ser man hur fel det kan bli när man har fördomar enbart utifrån utseendet!

 

 

 

Den andra hunden var lite mer som hundar brukar vara.

 

 

 

Och så två busiga grabbar!

 

#30årsfest #grillfest


 

 
ANNONS
 
Skogsälvan

Skogsälvan

Lördag 23 maj 08:46

Grattis till 30-åringen! Vilka fina hundar och söta barn. Hoppas grillningen blev trevlig
Ha en trevlig lördag

http://www.skogsalvan.bloggplatsen.se

Amisa

Lördag 23 maj 09:23

Tack detsamma!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:07


Vad skulle hända om man försökte förklara hur det är att leva under pandemin för sitt gamla jag, den man var innan pandemin kom hit?   Julie Nolke, ”Explaining the Pandemic to my Past Self”; (https://youtu.be/Ms7capx4Cb8): ...

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:00


Söndag och kanske behöver du städa? Tråkigt, eller…..? Det behöver det inte vara, man kan också göra det så här.             Jonna Jinton, ”Cleaning the house á la Jonna”; (https://youtu.be/6qwDHFs62yk): ...

Av Amisa - Lördag 8 aug 23:06


    Khalil Gibran   Do not love half lovers Do not entertain half friends Do not indulge in works of the half talented Do not live half a life and do not die a half death   If you choose silence, then be silent When you speak, do so until yo...

Av Amisa - Lördag 8 aug 10:30

Vädret just nu med mycket värme och lite blåst, bjuder på väldigt fin paddling. Igår var jag vid sjön Ormlången, nordost om Finspång. Där startade jag min paddling i Limsundet strax efter Lotorpsån.     Jag paddlade längs sjöns västra s...

Av Amisa - Lördag 8 aug 09:50

Här kommer några bilder på det konstnärskollektivet AnonyMouse skapat i Gustavsberg och i Lund.     Muskonditoriet finns i Gustavsberg.       Och det gör även Hotell Stilton.       Förutom skivbutiken i Lund finns också det hä...

Presentation

Omröstning

Vill du att andra ska läsa din blogg?
 Nej!
 Ja, mina närmsta vänner/familj!
 Ja, men bara dom som delar mina åsikter!
 Ja, alla är välkomna!
 Kanske?

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min inre vägvisare med Blogkeen
Följ Min inre vägvisare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se