Direktlänk till inlägg 25 maj 2020

Dags att bli kreativ!

Av Amisa - Måndag 25 maj 19:47

Jag behöver bli lite mer kreativ, släppa mig själv lös att bara göra det som faller mig in och leka lite. Därför har jag idag varit iväg till Clas Ohlson för att köpa lite färg, penslar och pannåer.

Min plan var att köpa ett set med färger som nu är lite reapris på, men väl i affären insåg jag att jag var långt ifrån ensam om att ha tänkt den tanken. Hyllorna var nästan skövlade på varor, så det fick bli något av det som fanns kvar. Det blev en målarlåda med oljefärg i 18 olika kulörer, 1 palett, 3 penslar i olika storlekar, 3 palett knivar, 1 pannå på träram och en pannå på papp. Dessutom köpte jag till ett block med tjockt papper som är för oljemålning.

Så nu är det bara att släppa loss och måla! Till saken hör att måla inte alls är något jag behärskar, utan jag tänkte göra lite som i vedic art: sätta på lite skön musik, ta en pensel i handen, måla den känsla jag känner och se vad som vill komma ut. Att försöka få det att likna något speciellt är nog ingen bra idé, det får bli som det blir!

#kreativitet #måla

 
ANNONS
 
Skogsälvan

Skogsälvan

Tisdag 26 maj 08:04

Underbart! Älskar att leka med färger, det är balsam för själen. Sen att jag oftast inte är nöjd efteråt det är en annan sak.

http://www.skogsalvan.bloggplatsen.se

Amisa

Tisdag 26 maj 08:17

Jag ska försöka att inte känna någon prestige, bara tillåta mig att kladda lite och se vad det blir.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:07


Vad skulle hända om man försökte förklara hur det är att leva under pandemin för sitt gamla jag, den man var innan pandemin kom hit?   Julie Nolke, ”Explaining the Pandemic to my Past Self”; (https://youtu.be/Ms7capx4Cb8): ...

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:00


Söndag och kanske behöver du städa? Tråkigt, eller…..? Det behöver det inte vara, man kan också göra det så här.             Jonna Jinton, ”Cleaning the house á la Jonna”; (https://youtu.be/6qwDHFs62yk): ...

Av Amisa - Lördag 8 aug 23:06


    Khalil Gibran   Do not love half lovers Do not entertain half friends Do not indulge in works of the half talented Do not live half a life and do not die a half death   If you choose silence, then be silent When you speak, do so until yo...

Av Amisa - Lördag 8 aug 10:30

Vädret just nu med mycket värme och lite blåst, bjuder på väldigt fin paddling. Igår var jag vid sjön Ormlången, nordost om Finspång. Där startade jag min paddling i Limsundet strax efter Lotorpsån.     Jag paddlade längs sjöns västra s...

Av Amisa - Lördag 8 aug 09:50

Här kommer några bilder på det konstnärskollektivet AnonyMouse skapat i Gustavsberg och i Lund.     Muskonditoriet finns i Gustavsberg.       Och det gör även Hotell Stilton.       Förutom skivbutiken i Lund finns också det hä...

Presentation

Omröstning

Vill du att andra ska läsa din blogg?
 Nej!
 Ja, mina närmsta vänner/familj!
 Ja, men bara dom som delar mina åsikter!
 Ja, alla är välkomna!
 Kanske?

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min inre vägvisare med Blogkeen
Följ Min inre vägvisare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se