Direktlänk till inlägg 28 juni 2020

Som en kokt kräfta

Av Amisa - Söndag 28 juni 21:32

Jag känner mig som en överkokt kräfta, åskan och regnet som utlovats komma i eftermiddag har ännu inte dykt upp. Idag har det "bara" varit 29 grader och trots att alla fönster står på vid gavel så är det kvalmigt och syrefritt i luften. Jag hoppas det blir en urladdning inatt!Ja, snart övergår jag till att bli helt röd när jag blir färdigkokt.....

  
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

Måndag 29 juni 10:39

Håller med dig. Det är jobbigt med denna värme. I natt fick vi åska och regn och nu känns det en aning lättare. Vi brukar ha fönster och dörrar stängda för att det den vägen kommer in så mycket med värme i lägenheten.
Sköt om dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Amisa

Måndag 29 juni 11:11

Tack!

 
wiper

wiper

Måndag 29 juni 20:22

Vi hade regn i natt men sen har det varit sol hela dan än om lite svalare. Håller med dig om att det är alldeles för varmt och. Man känner sig verkligen som en kokt kräfta ;)

Ha en skön kväll med förhoppningsvis lite svalare

Hälsning från Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:07


Vad skulle hända om man försökte förklara hur det är att leva under pandemin för sitt gamla jag, den man var innan pandemin kom hit?   Julie Nolke, ”Explaining the Pandemic to my Past Self”; (https://youtu.be/Ms7capx4Cb8): ...

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:00


Söndag och kanske behöver du städa? Tråkigt, eller…..? Det behöver det inte vara, man kan också göra det så här.             Jonna Jinton, ”Cleaning the house á la Jonna”; (https://youtu.be/6qwDHFs62yk): ...

Av Amisa - Lördag 8 aug 23:06


    Khalil Gibran   Do not love half lovers Do not entertain half friends Do not indulge in works of the half talented Do not live half a life and do not die a half death   If you choose silence, then be silent When you speak, do so until yo...

Av Amisa - Lördag 8 aug 10:30

Vädret just nu med mycket värme och lite blåst, bjuder på väldigt fin paddling. Igår var jag vid sjön Ormlången, nordost om Finspång. Där startade jag min paddling i Limsundet strax efter Lotorpsån.     Jag paddlade längs sjöns västra s...

Av Amisa - Lördag 8 aug 09:50

Här kommer några bilder på det konstnärskollektivet AnonyMouse skapat i Gustavsberg och i Lund.     Muskonditoriet finns i Gustavsberg.       Och det gör även Hotell Stilton.       Förutom skivbutiken i Lund finns också det hä...

Presentation

Omröstning

Vill du att andra ska läsa din blogg?
 Nej!
 Ja, mina närmsta vänner/familj!
 Ja, men bara dom som delar mina åsikter!
 Ja, alla är välkomna!
 Kanske?

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min inre vägvisare med Blogkeen
Följ Min inre vägvisare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se