Direktlänk till inlägg 1 augusti 2020

Video på glupske Kaa

Av Amisa - Lördag 1 aug 12:13

Idag fick jag också en videosnutt på den glupska ormen. Det är lite roligt också att höra barnens funderingar om ormen. Barnen är i åldern 7 till 11 år.
Glupska Kaa mosar i sig en enormt stor padda.


 

 
ANNONS
 
Sirpa

Sirpa

Lördag 1 aug 13:21

Vilken helt fantastisk film du fått till där. Det är inte var dag man ser en vacker orm äta och definitivt inte en så stor måltid dessutom.

Riktigt glupsk rackare.
Ormen lär nog klara sig ett tag på den måltiden.

Förstår att barnen är faschinerade.

http://Minatankebanor

Amisa

Lördag 1 aug 13:49

Det är inte jag som filmat, utan sonens flickvän. Barnen är mitt "riktiga" barnbarn och mina två "plastbarnbarn".

 
Ingen bild

Berghemmaren

Lördag 1 aug 17:53

Grymt den var nog inte hungrig på ett bra tag efteråt

Tack för filmen om snigelparning

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:07


Vad skulle hända om man försökte förklara hur det är att leva under pandemin för sitt gamla jag, den man var innan pandemin kom hit?   Julie Nolke, ”Explaining the Pandemic to my Past Self”; (https://youtu.be/Ms7capx4Cb8): ...

Av Amisa - Söndag 9 aug 12:00


Söndag och kanske behöver du städa? Tråkigt, eller…..? Det behöver det inte vara, man kan också göra det så här.             Jonna Jinton, ”Cleaning the house á la Jonna”; (https://youtu.be/6qwDHFs62yk): ...

Av Amisa - Lördag 8 aug 23:06


    Khalil Gibran   Do not love half lovers Do not entertain half friends Do not indulge in works of the half talented Do not live half a life and do not die a half death   If you choose silence, then be silent When you speak, do so until yo...

Av Amisa - Lördag 8 aug 10:30

Vädret just nu med mycket värme och lite blåst, bjuder på väldigt fin paddling. Igår var jag vid sjön Ormlången, nordost om Finspång. Där startade jag min paddling i Limsundet strax efter Lotorpsån.     Jag paddlade längs sjöns västra s...

Av Amisa - Lördag 8 aug 09:50

Här kommer några bilder på det konstnärskollektivet AnonyMouse skapat i Gustavsberg och i Lund.     Muskonditoriet finns i Gustavsberg.       Och det gör även Hotell Stilton.       Förutom skivbutiken i Lund finns också det hä...

Presentation

Omröstning

Vill du att andra ska läsa din blogg?
 Nej!
 Ja, mina närmsta vänner/familj!
 Ja, men bara dom som delar mina åsikter!
 Ja, alla är välkomna!
 Kanske?

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min inre vägvisare med Blogkeen
Följ Min inre vägvisare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se